fbpx

iPhone reparatie Purmerend e.o.

Snel en vakkundig iPhone reparatie in Purmerend? Wij kunnen je weer snel online helpen! iPhone scherm reparatie duurt bij ons 30 minuten met 1 jaar garantie. iPhone batterij snel leeg? Ook de iPhone batterij vervangen doen wij in 30 minuten. Nog vagen? Bel 0299396952 of WhatsApp 0644888142 voor meer informatie.

Kies hieronder je iPhone model

6 maanden garantie
Originele onderdelen
Geen onderzoekskosten
30 minuten service

iPhone scherm reparatie Purmerend

Is je iPhone scherm kapot? Wij kunnen snel en goedkoop iPhone scherm reparatie in Purmerend uitvoeren. Je kunt bij ons kiezen voor een "High copy" replica scherm of een origineel Apple scherm. Bij een copy scherm zijn de kleuren vaak wat koeler en blauw-achtig verder is de werking dezelfde als een origineel scherm. Ook bij copy schermen zijn er veel soorten kwaliteiten, wij gebruiken alleen beste kwaliteit copy schermen die het meest bij de kwaliteit van origineel scherm komen. Zowel voor copy scherm als origineel scherm krijgt je 6 maanden garantie.

iPhone batterij vervangen in Purmerend

Als je iPhone batterij snel leeg loopt is dit een teken dat het toe is aan vervanging. Meeste iPhone batterijen gaan ongeveer 2 jaar mee. Batterijen die wij gebruiken zijn verglijkbaar met die van origineel kwaliteit. Meestal kunnen wij in 30 minuten je iPhone batterij vervangen. Ook op batterijen krijg je 6 maanden garantie.

iPhone reparatie Purmerend

Voor al je iPhone reparaties kun je bij ons terecht in Purmerend. Wij zijn gespecialiseerd in iPhone,iPad en Mac reparaties. Al meer dan 5 jaar zijn wij een begrip in Purmerend en hebben duizenden iPhones gerepareerd. Voor een betrouwbaar, snel en goedkoop iPhone reparatie kan je bij ons terecht. Je krijgt altijd 6 maanden garantie en netjes een factuur.

Peperstraat 1
1441 BH Purmerend

Contact Us

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefoon: 0299 39 69 52
WhatsApp: 06 44 888 142